U bent hier

Café-rencontres in de Brusselse Noordwijk

Het BuurtPensioen wordt zelfstandig

Sinds 1 januari 2022 is Het BuurtPensioen – Pens(i)onsQuartier officieel een zelfstandige vzw. Het burenhulpnetwerk maakt dus niet langer deel uit van het Kenniscentrum WWZ. De verzelfstandiging ging ook gepaard met een naamsverandering. De vzw heet vanaf nu Accolage.
We verwelkomen je graag op onze nieuwe website www.accolage.be.

Depuis le 1er janvier 2022, Het BuurtPensioen - Pens(i)onsQuartier est officiellement une asbl indépendante. Le réseau d'entraide ne fait donc plus partie de Kenniscentrum WWZ. L'indépendance s'est également accompagnée d'un changement de nom. L'association à but non lucratif s'appelle désormais Accolage. 
Nous vous invitons à visiter notre nouveau site web www.accolage.be 

Iedere donderdag tijdens ‘café-rencontres’ gaan de vrijwilligers van het burenhulpnetwerk BuurtPensioen op verschillende locaties langs in de Noordwijk om bewoners te ontmoeten en hen in te in te lichten over de verschillende buurtinitiatieven in de wijk. Ook vorige week donderdag konden we heel wat buurtbewoners bereiken.

De café-rencontres is een nieuw initiatief  en is een samenwerking van het BuurtPensioen met Projet Cohesion Sociale (PCS) en Bravvo.

Lees ook 
Groepsfoto deelnemers Het BuurtPensioen

Dit zijn burenhulpnetwerken waar talenten van mensen worden ingezet om elkaar te helpen met kleine dagelijkse zorgen.

Welzijn
Zorg
Kennis
Vrijwilligers
BuurtPensioen

Lees hier de verhalen van onze vrijwilligers en medewerkers

Kennis

Wil je graag zelf mee doen? Neem een kijkje op de kaart of er een antenne in je buurt werkzaam is en contacteer de coördinator

Wil je zelf graag...

Welzijn
Zorg
Kennis
Vrijwilligers
start film

Het BuurtPensioen in drie minuten uitgelegd

Welzijn
Zorg
Vrijwilligers
Nieuws 
Agenda