U bent hier

Lancering website Reno-Lab-C / Lancement site web Reno-Lab-C

Reno-Lab-C is een vierjarig project dat deel uitmaakt van de Living Labs Brussels Retrofit. Deze Living Labs hebben als doel om de renovatie van Brusselse woningen te bevorderen en geven ruimte aan experimenten en innovatie. Het zijn ware testomgevingen waar partners uit allerlei sectoren en disciplines samenwerken om technologische of organisatorische innovaties te ontwikkelen, te testen en te implementeren. Op die manier willen de Living Labs beantwoorden aan de uitdagingen rond energetische renovatie van woningen in Brussel.

Reno-Lab-C is zo'n Living Lab en loopt van oktober 2017 tot oktober 2021. Het project wil een aanpak realiseren voor collectieve renovaties bij particuliere eigenaars/verhuurders die vandaag niet aan renoveren toekomen, bijvoorbeeld door financiële factoren, administratieve en praktische rompslomp, moeilijke zoektocht naar aannemers, enzovoort. 

Op 22 oktober vatten we de resultaten van het project samen in de voorstelling van onze website, aangevuld met een vraag-en-antwoordsessie waar je als deelnemer vragen kan stellen aan de stuurgroep van het project.

Je kan de voorstelling en het panelgesprek online volgen via Zoom.

Praktisch

Datum en tijd: 22 oktober, 10u tot 11u

Prijs: gratis

Locatie: online, via Zoom

Na inschrijving ontvang je een Zoom-link

Er zal een tolk Frans-Nederlands aanwezig zijn

 

Inschrijven

 

Adres 

Online

Datum 
vrijdag, 22 oktober, 2021 - 10:00 tot 11:00
Prijs 
gratis
Lees ook 

Wonen kan in de eigen woning zijn of samen met anderen, verschillende generaties onder één dak, in een woongemeenschap, volledig zelfstandig of met veel...

Wonen
lamp met blad in

Maak gebruik van de GRATIS energiescan voor de welzijnssector, van de gratis begeleiding én de renovatiesubsidies van BRUXEO en VIPA.

Welzijn
Wonen

Praktische informatie, aanbevelingen, architecturale bijdragen en veel aanknopingspunten voor reflectie en actie over wonen

Wonen