U bent hier

Boek 'Geïntegreerde zorg: werken aan samenwerken' is nu verkrijgbaar!

In Geïntegreerde zorg. Werken aan samenwerken schrijven 25 experten hun visie neer: over hoe de systemen van onze zorgsector kunnen inspelen op een nieuwe realiteit, over de tools die we kunnen gebruiken, en hoe er binnen de verschillende velden al aan integrale zorg wordt gewerkt. Hun bijdragen zijn de aanzet tot een concreet actieplan voor de hele sector.

Dit boek wil een fundament zijn voor haalbare, toekomstbestendige vernieuwing. Gaan we voor geïntegreerde zorg, dan stappen we uit de comfortzone en kiezen we voor leiderschap. Voor een samenleving waarin menselijkheid, leren leven met onvolkomenheid en respect voor ieders waardigheid de organisatie van zorg en welzijn inspireren.

Herwig Teugels en Olivia Vanmechelen van Kenniscentrum WWZ leverden ook een bijdrage voor het boek. 

Het boek is vanaf nu te koop in (online) boekhandels.

Foto: Korneel De Feyter

herwig.teugels@kenniscentrumwwz.be
02 211 02 41

Herwig is de man met het helikopterzicht, of beter: het girafperspectief: wijds kijken maar met de voeten op de grond. Het helpt hem bij het maken van de strategische keuzes. Hij wordt door partners vaak gevraagd om advies. Zijn jarenlange ervaring in het Brussels werkveld boezemt vertrouwen in. Als spelverdeler van het team haalt hij de potentie bij medewerkers naar boven, met oog voor voldoende uitdaging en ambitie.

olivia.vanmechelen@kenniscentrumwwz.be
02 211 02 42

Voor thema’s als woonzorg, zorgzame buurt of buurtgerichte zorg moet je bij Olivia zijn; ze volgt en ondersteunt Brusselse projecten en maakt verbindingen tussen diverse praktijken en beleid. Olivia heeft een brede kennis van en expertise in de (Brussels) welzijns- en zorgsector, over de taalgrenzen heen. Deze wendt ze aan om bij te dragen aan nieuw beleid, zowel in organisaties als bij de overheid.