U bent hier

CAD De Werklijn organiseert laagdrempelige beroepsopleiding huishoudhulp

CAD De Werklijn organiseert een beroepsopleiding tot huishoudhulp in samenwerking met Familiehulp. De opleiding kadert in de subsidieoproep ‘Laagdrempelig Aanbod voor Brusselaars’ van VDAB en is een spin-off van De Salto (= het arbeidsimmersieproject van CAD De Werklijn, gesubsidieerd door Coördinatie Brussel). Het programma bevat een combinatie van de Salto-methodiek en een technische vorming gegeven door Familiehulp. Tijdens de opleiding is er intensieve begeleiding en (taal)coaching om de drempels naar werk aan te pakken. Na de opleiding is er trajectbegeleiding naar werk en zes maanden nazorg op de werkvloer.

De opleiding is bedoeld voor kortgeschoolde, veelal anderstalige Brusselaars, waarvoor de drempels tot de reguliere beroepsopleiding te hoog zijn. Een basisniveau Nederlands voor spreken en begrijpen volstaat. Mensen hoeven niet kunnen lezen en schrijven.µ

Meer info vind je in deze flyer

Op dinsdag 17/10 organiseert CAD De Werklijn een infosessie met ontdekkingsatelier voor kandidaat-cursisten (Naaldstraat 23 in Anderlecht). Inschrijven daarvoor kan per mail naar farrah.alleman@vzwcad.be!