U bent hier

Schrijf jouw organisatie in voor de vrijwilligersmarkt op 23 november 2023

Wil je ook een stand voor je organisatie op de Vrijwilligersmarkt?

Zoek jij vrijwilligers?

Neem met je organisatie deel aan de vrijwilligersmarkt. Op onze markt brengen we kandidaat-vrijwilligers en organisaties samen voor een eerste kennismaking bij het zoeken naar passend vrijwilligerswerk. Deze vrijwilligersmarkt focust op toegankelijk vrijwilligerswerk voor nieuwkomers en anderstaligen die Nederlands leren.

Voor wie:

Organisaties die nieuwe vrijwilligers zoeken en tijd en moeite willen steken in versterking van hun vrijwilligers. Deelname is gratis maar let op, de plaatsen zijn beperkt.

Praktisch:

Donderdag 9 november 2023: 10u tot 12u | online voorbereidende vorming | ZOOM
Vormingsmoment voor de vrijwilligersorganisaties die deel nemen aan de vrijwilligersmarkt. Dit ter kennismaking en voor informatie-uitwisseling over de doelgroep. Deze voorbereiding is absoluut noodzakelijk om goed geïnformeerd deel te nemen aan de vrijwilligersmarkt.

Donderdag 23 november 2023: 10u tot 15u | Plaats: Muntpunt (Munt 6, 1000 Brussel) | gelijkvloers
Vrijwilligersmarkt Superdivers

Waarborg:

We vragen een waarborg van €100. Je mag dit bedrag storten op het rekeningnummer van Kenniscentrum WWZ vzw (IBAN BE28068248969220), met de mededeling: ‘Deelname vrijwilligersmarkt 2023' - naam organisatie’. Dit bedrag zal na een volledige dag effectieve deelname aan de vrijwilligersmarkt teruggestort worden.

Schrijf je nu in:

 

Inschrijven

 

 

barbara.fruyt@kenniscentrumwwz.be
02 218 55 16

Barbara is bevlogen door het thema vrijwilligerswerk en volgt de ontwikkelingen op de voet. Heb je vragen over de vrijwilligerswetgeving? Ze legt het allemaal met plezier uit. Samen met Emma creëert ze ontmoeting en uitwisseling tussen Brusselse actoren en ondersteunt ze organisaties bij hun vrijwilligersbeleid via vormingen en begeleiding op maat over alle sectoren heen.

Lees ook 

Reglement voor de standhouders

Vrijwilligers

Kom naar onze vrijwilligersmarkt op 23 november 2023

Agenda

Ontdek welk type vrijwilliger jij bent. Doe de vrijwilligerstest.

Vrijwilligers

creëer kansen tot ontmoeting en stimuleer het lokale vrijwilligerswerk

Vrijwilligers

Info en sfeerbeelden

Vrijwilligers