U bent hier

Startschot voor Social Brussels CARE

'Social Brussels CARE’ staat voor een geïntegreerde, smart netwerkaanpak van welzijn en gezondheid, om sociaal-medische crisissen en hun gevolgen te managen.

Sociaal Brussel breidt de scope van het platform met Brusselse sociale voorzieningen https://sociaal.brussels uit via het project Social Brussels CARE. Deze uitbreiding zal op verschillende niveaus gebeuren, via een nieuw online platform en met toevoeging van alle zorgverleners die actief zijn in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Social Brussels CARE wil de ongelijkheid op het gebied van welzijn en gezondheid in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verminderen. Dat wil Social Brussels CARE realiseren door gelokaliseerde en betrouwbare informatie over alle organisaties en zorgverstrekkers op het gebied van welzijns- en gezondheidszorg ter beschikking te stellen van elke burger, professional of beleidsmaker via een nieuw onlineplatform.

Social Brussels CARE is een project van het CMDC-CDCS vzw, in samenwerking met het Centrum voor Informatica voor het Brusselse Gewest (CIBG) en Brusano vzw.

Wil je er meer over weten, mail dan info@sociaalbrussel.be

Agenda