U bent hier

Het Brussels Zakboekje 2020 is er digitaal

Lees het nieuwe Brussels Zakboekje

Het Brusselse Zakboekje 2020 is klaar

Om in deze drukke tijden als hulpverlener een gids bij de hand te hebben, bieden we hem ook als pdf-versie aan. Ga hier naar het downloadformulier.

Binnenkort is het Zakboekje ook in gedrukte vorm te koop. Wil je editie 2020 bestellen, laat het ons weten via soka@kenniscentrumwwz.be.


Hieronder kunnen jullie de adressengids voor welzijn en gezondheid in Brussel online lezen:

Freddy Carremans

freddy.carremans@kenniscentrumwwz.be
+32 (0)2 413 01 45

Freddy zorgt mee voor de digitale ontsluiting van het aanbod van welzijn en zorg, onder meer door zijn werk aan de Brusselse Sociale Kaart (https://www.kenniscentrumwwz.be/wegwijs) en de websites van de Kijkstages of de Week van de Thuislozenzorg. De expertise die hij onder meer opdeed bij De Morgen en Het Nieuwsblad gebruikt hij om het goede werk van zijn collega's mee helpen te verspreiden via diverse communicatiekanalen en opleidingen.

Germaine Vanderstappen

germaine.vanderstappen@kenniscentrumwwz.be
+32 (0)2 414 15 85

Germaine zorgt mee voor het onthaal, onze administratieve ondersteuning en het informatiesysteem van de adressengids voor welzijn en gezondheid in Brussel; het zakboekje en de Sociale Kaart. Heb je een vraag over de adressengids. Germaine helpt jou graag verder.

Fatima Zeaaj

fatima.zeaaj@kenniscentrumwwz.be
Tel. +32 (0)2 413 01 44

Fatima is een leergierige collega die ons ondersteuning biedt bij de administratie en communicatie van het Kenniscentrum WWZ vzw.
Ze helpt mee aan het informatiesysteem van de adressengids voor welzijn en gezondheid in Brussel; het Brussels Zakboekje en de Sociale Kaart.

Lees ook 
corona-info

Nuttige informatie voor de Brusselse hulpverlener gebundeld.

Kennis
Welzijn
Wonen
Zorg
Kennis
Vrijwilligers

Een volledig overzicht van alle organisaties voor welzijn en gezondheid in Brussel

Welzijn