U bent hier

Afsluitende bijeenkomst CULTSENSE

Afsluitende bijeenkomst van het Erasmus+project ‘Culture sensitive education for health and care workers working with elderly with a migration background’ (CULTSENSE)

Bij het project ’Cultsense‘ gaat het om het verbeteren van de zorg voor ouderen met een migratieachtergrond. Met ondersteuning van het Erasmus+ programma is in een periode van ruim een jaar gewerkt aan het opzetten van de contouren van een grensoverschrijdend opleidingsprogramma / kennisplatform. Ongeveer zestien organisaties uit Nederland en België deelden kennis en ervaring en dachten samen na over hoe we de zorg voor ouderen met een migratieachtergrond kunnen verbeteren.

Graag delen we de intussen behaalde resultaten met u. Tegelijkertijd willen we ook graag dat uw ideeën/kennis ons verder helpen; uw aanwezigheid wordt dus zeer gewaardeerd. Tijdens de bijeenkomst zal ook worden ingegaan op de mogelijke uitvoering van een groter en Europa-breed vervolgproject. Ook bij dat project zal het gaan om het borgen van betere zorg voor ouderen met een migratieachtergrond. Daar gaan we voor en dat is wat ons bindt. Meer informatie over het project vindt u op www.cultsense.eu. 

Dit avondprogramma vindt plaats bij Ecare in Enschede, en is ook online te volgen via een livestream.

Programma:

17u30 – Ontvangst door Sevilay Luiken-Dalli en open buffet

18u30 – presentatie resultaten project

  • Welkomstwoord door Arjan Kampman, wethouder gemeente Enschede
  • Samenvatting doorlopen project: wat hebben we gedaan, wat hebben we geleerd.
  • Presentatie contouren blauwdruk
  • Erasmus+ vereisten vervolg project

21u00 – Afsluiting met een drankje

Wilt u aanwezig zijn of wilt u volgen via de livestream? Schrijf u dan voor 25 januari in via info@imean.nl

Adres 

Capitool 11, 7521 PL Enschede

Datum 
woensdag, 1 februari, 2023 - 17:30
Prijs 
gratis
Lees ook 
Cahier 'Ondersteuning voor personen met een handicap in een superdiverse context'

Het zorglandschap voor personen met een handicap in Brussel is heuvelachtig, met een bureaucratische wirwar en lange wachtlijsten. Voor mensen met een...

Welzijn
Zorg