U bent hier

Beroepsopleiding Huishoudhulp: word Huishoudheld!

Dankzij de subsidieoproep ‘Laagdrempelig Aanbod voor Brusselaars’ van VDAB organiseren CAD De Werklijn, De Salto en Familiehulp voor de 2e keer de beroepsopleiding tot huishoudhulp, een spin-off van De Salto (= arbeidsimmersieproject van CAD De Werklijn, gesubsidieerd door Coördinatie Brussel).

De opleiding bestaat uit een combinatie van de Salto-methodiek (versterkingstraject voor mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt) en een technische vorming gegeven door Familiehulp.

Tijdens de opleiding krijgen de cursisten begeleiding en (taal)coaching om de drempels naar werk aan te pakken. Na de opleiding is er trajectbegeleiding naar werk en 6 maanden nazorg (naar en op de werkvloer).

Meer info in de brochure of tijdens het online infomoment (dinsdag 28 mei, 10u - 11u, via Teams). Het infomoment is geschikt voor alle begeleiders van mensen die willen werken als huishoudhulp in de zorg of met dienstencheques. Wil je het infomoment bijwonen? Stuur dan een mailtje naar kaat.mertens@vzwcad.be, ten laatste 23 mei.