U bent hier

Oproep: Platform-K zoekt dansers!

Platform-K is een hedendaagse dansopleiding voor personen met een handicap

Ken of ben jij iemand die ervan droomt om danser te worden? Op een podium te staan? Of mee te draaien in een professionele dansvoorstelling? Maak kennis met Platform-K! 

Platform-K dat is … 

Een dansgezelschap voor personen met een beperking.  

Een hedendaagse dansopleiding voor personen met een beperking, talent en ambitie om professioneel te groeien als danser. 

Professionele dansproducties met dansers met en zonder beperking. 

En Platform-K is op zoek naar ...

Dansers! In januari 2022 start Platform-K met een dansopleiding in Brussel voor jongeren en (jong-)volwassenen vanaf 15 jaar. Op basis van jaarlijkse selecties gaat Platform-K aan de slag met een kleine, talentvolle groep dansers. Elke woensdag kruipen de dansers in de dansstudio voor een programma van yoga en hedendaagse dans. Platform-K geeft ook tussentijdse toonmomenten voor publiek en gaat zelf naar dansvoorstellingen kijken. Via groeigesprekken en coaching in de studio wordt jouw groeitraject begeleid.

Ken jij iemand die graag wil dansen? Of is dit iets voor jou? In januari starten de proefsessies. Tijdens de proefsessies kan je proeven van het aanbod en kennismaken met de andere deelnemers en met het team van Platform-K. 

Meer informatie vind je terug op de flyer of de website van Platform-K

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar brecht.vanvliet@platform-K.be  

Ken je organisaties of mensen die de oproep van Platform-K mee kunnen verspreiden? Bezorg hen dan zeker de flyer! Bekijk ook zeker de filmpjes onderaan deze pagina om de dansers van Platform-K aan het werk te zien! 

Tot op de dansvloer! 

Download de flyer

Maak kennis met de werking van Platform-K
Maak kennis met de werking van Platform-K
Is Platform-K iets voor jou?
Is Platform-K iets voor jou?
Extra info 
Lees ook 
Cover cahier Inclusie voor personen met een handicap

Dit cahier schetst een beeld van de situatie voor personen met een handicap in Brussel en neemt een aantal tendensen verder onder de loep.

Kennis
Welzijn
Wonen
Zorg