U bent hier

Volg een workshop duurzaamheid in jouw organisatie

Ga direct aan de slag met duurzaamheid

Klimaatactieplannen, duurzaamheidslabels, maatschappelijk verantwoord ondernemen … geraak je er niet meer wijs uit? Roep onze hulp in! Wij zetten je graag op weg bij de opmaak van je actieplan en ondersteunen je daarbij actief. Duurzame doelstellingen opnemen in je meerjarenplanning is helemaal niet zo moeilijk. Je zal versteld staan wat je nu al (onbewust) doet. Een strategische aanpak helpt je vooruitgang te boeken en dat zichtbaar te maken.

Het Kenniscentrum WWZ hanteert het internationale kader van de 17 SDG’s en focussen daarbij op de Klimaatdoelstellingen 2030-2050. Laat je zoals de hele non-profitsector mee op sleeptouw nemen.

Boek een workshop:

  1. Infosessie: 1 uur op team, voor RvB of AV          gratis (online of ter plaatste)
  2. Workshop: dagdeel: opmaak actieplan                betalend (online of ter plaatste)
  3. Energiezuinige infrastructuur: 1 uur                     gratis
  4. Advies verbouwingen: dagdeel                            gratis

Hoe? Mail naar veerle.leroy@kenniscentrumwwz.be om meer informatie te verkrijgen of om een workshop te boeken in jouw organisatie! 

Foto wat kan jij doen voor de SDG's?
Contact 
veerle.leroy@kenniscentrumwwz.be
02 413 01 59

Veerle zet zich gedreven in voor een betere kennis van de SDGs –de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties- Agenda 2030 met de slogan 'To leave no one behind'. Zij begeleidt, zowel het Kenniscentrum WWZ als de bredere Brusselse Welzijnssector, bij de implementatie van de SDGs. Daarbij staat het verkleinen van de kloof tussen kwetsbare Brusselaars en het recht op een duurzaam leven voor iedereen centraal.

Lees ook 
SDG koplopersprogramma

Het SDG koplopersprogramma is een opbouwend traject: van het vol begrijpen van de SDG’s, over het organiseren van initiatieven tot het evalueren van de...

Welzijn
Wonen
Zorg
de 17 sdgs

Het Kenniscentrum WWZ engageert zich de SDG's te implementeren in eigen organisatie en de Brusselse welzijnssector hierbij te begeleiden. Voor gratis...

Kennis
Welzijn
Wonen
Zorg
jongen met rugzak in de zon aan een trap

Aan de slag met de SDGs? We leggen het stap voor stap uit.

Welzijn
Zorg
vrouwen in een overleg

Natuurlijk draagt jouw organisatie bij aan een betere wereld.

Welzijn
Zorg
Werkkoffer

Materiaal en hulpmiddelen om met de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's) aan de slag te gaan.

Welzijn
Zorg