U bent hier

De Salto helpt Brusselaars op weg naar werk

Het project De Salto helpt mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt omwille van medische, cognitieve, psychische, psychologische en/of sociale problemen. De deelnemers volgen een intensief groepsprogramma en worden nauw opgevolgd door een coach. Het programma bestaat uit vrijwilligerswerk onder begeleiding, aangevuld met groepsmodules om hun competenties verder te ontwikkelen (bijvoorbeeld op vlak van communicatie, ICT, samenwerken, enzovoort).  

Maak zelf kennis met De Salto en de deelnemers in het filmpje hieronder.

De deelnemers kregen het filmpje in première te zien in aanwezigheid van minister Dalle, die recent de Polsslagsubsidie voor een tweede projectjaar goedkeurde. Het was een warme bijeenkomst met veel uitwisseling, waarbij de deelnemers vertelden over de impact van het project op hun leven. Lees hier het verslag van het bezoek van minister Dalle: https://www.benjamindalle.be/post/minister-dalle-bezoekt-de-salto-in-and...

De Salto is een project van CAD De Werklijn, gefinancierd door Coördinatie Brussel.

Voor meer informatie kan je terecht bij:

Maak kennis met De Salto
Maak kennis met De Salto
Downloads 
Lees ook 

We geven 10 tips om je vacature en jezelf als werkgever aantrekkelijker te maken. Want ook jij als werkgever moet “solliciteren”!

Welzijn

6 keer aan de slag met het HR-beleid van je organisatie

Agenda